Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ali Aydınlıoğlu'dan, AKP İl yeni Başkanına hayırlı olsun ziyareti

Ali Aydınlıoğlu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, geçtiğimiz günlerde büyük bir coşkuyla gerçekleşen AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı kongresinde, il başkanlığına seçilen Dinçer Orkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, geçtiğimiz günlerde büyük bir coşkuyla gerçekleşen AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı kongresinde, il başkanlığına seçilen Dinçer Orkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yeni seçilen il başkanına ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarı dileyen Aydınlıoğlu, daha önce il başkanlığı görevini yürüten Av. Mahmut Poyraz’lı ve yönetim kurulu üyeleriyle gayet verimli bir çalışma ve diyalog içerisinde bulunduklarını belirtti.
2011 genel seçimleri, referandum, 30 Mart Mahalli İdareler seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerini çok yoğun bir tempoda birlikte geçirdiklerini paylaşan Aydınlıoğlu, 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir ile 6 Eylül ve Karesi merkez ilçe belediyesi dâhil 14 ilçe belediyesini AK Partiye kazandırdıklarını açıkladı.
İnşallah önümüzde ki dönemde yine birlikte iyi bir diyalogla yeni başarılara hep birlikte imza atacaklarına değinen Aydınlıoğlu, “AK Parti bu milletin geleceğine sahip çıkan bir partidir. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum.” diye konuştu.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli